DJ Jarzino - SALSA - MERENGUE - SOCA - ZOUK - KADANS - BOLERO - MERENGUE HOUSE - BACHATA - ZOUK

 
Jarzino was mijn tien jaar jongere broer. Van kleins af aan hadden we al in de gaten dat hij heel enthousiast was. Een jongen die het liefst alles tegelijk deed. Hij groeide op en werd een hele grote knul met een groot hart.

Hij heeft heel lang gehonkbald en werd een paar keer geselecteerd voor de Arubaanse selectie. Hij was op jonge leeftijd begonnen met werken in de beveiliging op het vliegveld. Tegelijkertijd ging hij naar school.

Hij was ook DJ en zijn passie was drag racing. Op negentienjarige leeftijd had hij al twee Mustangs.

Maar zijn grote passie was de zee. Hij ging duiken, surfen, zwemmen, body boarden en, op een gegeven moment, ging hij bij de Coast-Gard. Hij was altijd een stap vooruit en had nog veel meer toekomstplannen...

In september 2004 ging ik naar Madrid om een concert bij te wonen en om salsa te dansen. Toen kreeg ik op een avond een telefoontje met het slechte nieuws dat Jarzino betrokken was bij een auto ongeluk en kwam te overlijden. In een mum van tijd nam ik het vliegtuig naar Aruba om mijn broertje voor de laatste keer te zien.

Sindsdien heb ik het gevoel dat hij bij me is en dat hij me pusht om in mijn leven de dingen te doen die ik graag nog wil doen.

Daarom, probeer altijd en blijf proberen!

JLGsoft

Club Mystique Amsterdam

Salsipuedes Dance Company

Typical Tropical

Tropicaliente

Salsa.nl

 Site developed by JLGsoft